Virksomheder

Brug for hjælp til at sætte det stærkeste hold?

Vi hjælper dig med at sætte det stærkeste hold gennem kundetilpassede  personvurderings-, rekrutterings- og outplacementløsninger. Vi vil være din foretrukne samarbejdspartner i Midtjylland.

Personvurdering kontor

Personvurdering

Suppler din egen rekruttering med vores test og personvurdering. Vi kan teste personens personlighed, kognitive evner, lederskabskompetencer osv.  Vi gennemgår CV og relaterer testresultater til de særlige fokuspunkter, du ønsker belyst. Vi giver personen feedback og udarbejder en individuel rapport, som sendes til dig. Vi gennemgår efterfølgende rapporten samt svarer på supplerende spørgsmål. Måske er det som supplement til din egen rekruttering, måske er det for at vurdere en intern kandidat til en lederstilling.

Rekruttering præsentation

Rekruttering

Personalerekruttering gennem PRO&CO er rekruttering i ”øjenhøjde”. En af vore strategier er, at vi vil skabe balance mellem virksomhed og kandidat, og dermed skabe mulighed for en ærlig og fyldestgørende dialog. PRO&CO er en aktiv samarbejdspartner i den proces der igangsættes, når nyt personale skal rekrutteres. Med respekt, troværdighed og ærlighed for de mennesker, som er en del af processen, hjælper PRO&CO din virksomhed med at finde den rette til opgaven. Vi tilpasser vores hjælp til dit behov.

Rekruttering præsentation
outplacement

Outplacement

Du ønsker at gøre noget ekstra for en medarbejder, du har været nødt til at  tage afsked med. Vi coacher og hjælper personen videre ud fra et individuelt tilpasset program, som kan indeholde hjælp til udarbejdelse af CV, LinkedIn profil, afklaring af kompetencer, træning i samtaleteknik og øget selvindsigt gennem relevante tests.

Formålet er at få personen videre til et nyt job.

 

 

Brug for at vide mere?

Lad os hjælpe med at finde dine næste medarbejdere.
Giv os et ring og lad os tage en snak om dine muligheder.

© 2019 PRO&CO - CVR: 25167791 - Alle rettigheder forbeholdes - Hjemmeside af Zen Media