Om PRO&CO

Hvem er PRO&CO?

Vi hjælper din virksomhed med at sætte det stærkeste hold gennem kundetilpassede personvurderings-, rekrutterings- og outplacementløsninger.

Med kontor i Ikast har vi skabt en stærk base i region Midtjylland. Vi ønsker, at vores kunder oplever nærhed og lokalkendskab, og derfor er vi geografisk specialiserede. Vi kender kandidaterne i vores nærområde, og vi har et stort virksomhedsnetværk. Vi deltager i det lokale erhvervsråd, virksomhedsnetværk og sportsforeningsnetværk, og vi giver vores bidrag til lokalsamfundet. Vi er altid til rådighed og bestræber os på at kunne tilbyde kundebesøg samme dag, som der åbnes dialog.

Vi løser funktionærstillinger i alle brancher og på alle stillingsniveauer – spørg os gerne for konkret erfaring.

Vores værdiopfattelse

PRO&CO har to dimensioner på værdiopfattelse. I hverdagen holder vi hinanden fast på, at enhver kontakt med PRO&CO skal være en god oplevelse. Denne enkle sætning holder os fokuseret på, at vi arbejder med mennesker.

Herudover er det PRO&CO’s grundlæggende værdiopfattelse, at vi skal skabe værdi for vores kunder ved at være den bedste kundeambassadør.

Det brænder vi for

Vi hjælper dig med at sætte det stærkeste hold gennem kundetilpassede personvurderings-, rekrutterings- og outplacementløsninger.

Vores ambition

Vi vil være din foretrukne samarbejdspartner i Midtjylland indenfor personvurdering, rekruttering og outplacement.

Den foretrukne 
Betyder at vi vil være den, man naturligt peger på, hvis man skal have løst en opgave. Vi ved, at vi skal kvalificere os til og gøre os fortjent til, at være den foretrukne.

Den lokale ekspert
Vores fokus er Midtjylland med en stærk base i Herning-Ikast. Vi ønsker, at vores kunder oplever nærhed og lokalkendskab, og derfor er vi geografisk specialiserede. Vi er altid til rådighed og bestræber os på at kunne tilbyde kundebesøg samme dag, som dialog åbnes. Vi kender kandidaterne i vores nærområde, og vi har stort virksomhedsnetværk. Vi deltager i det lokale erhvervsråd, virksomhedsnetværk og sportsforeningsnetværk, og vi giver vores bidrag til lokalsamfundet.

Vækst er ikke et mål i sig selv
Vores ambition er at være den foretrukne. Vi har ikke et mål om at skulle vokse for størrelsens skyld. Vi vil være gode og vil udvikle vores kompetencer og forretningsmodel, men ikke nødvendigvis være den største. Kvalitet og nærhed kommer før vækst.

Økonomisk frihed
For at kunne indfri ambitionen om at være den foretrukne, skal vi have økonomisk frihed. Vi arbejder derfor for at skabe en rentabel og solid virksomhed, der har beslutningsfrihed til at udvikle kompetencer og forretning.

Vi arbejder med mennesker
Vi interesserer os for mennesker, og har gjort det til vores speciale. Vores ydelser fokuserer på det at sammensætte det bedste hold gennem menneskelig indsigt og forretningsmæssig forståelse. Vores ydelser er personvurdering, rekruttering og outplacement.


Det kan du forvente af os

Det kan du forvente af os som kunde

 • Vi vil kendes for at være dem, der rent faktisk løser din opgave effektivt
 • Vi lykkes med vores opgave, fordi vi kan finde kandidaterne gennem det bedste lokale netværk, den bedste lokale kandidatbank og stærke researchkompetencer
 • Når vi har fundet frem til et stærkt kandidatfelt, udvælger og udvikler vi de bedste kandidater gennem høj faglighed samt menneskelig indsigt og respekt
 • Hele vejen gennem processen tænker vi på at være den bedste kundeambassadør, ved at sætte dine interesser i centrum og giver dig den bedste value for money oplevelse
 • Vores solide erfaring med rekruttering og forståelse for mennesket i fokus, har givet os kompetencer, der er direkte overførbart til vores ydelser på personvurdering og outplacement. Du kan derfor trygt overlade disse opgaver til os

Det kan du forvente af os som kandidat

 • Enhver kontakt til os skal være en positiv oplevelse
 • Professionel proces med stor faglighed og høj etik
 • Vi vil tilstræbe, at kandidaten får læring og øget selvindsigt i processen
 • Vi giver gerne ærlig og konstruktiv feedback
 • Vi orienterer om proces, status og resultat af ansøgning
 • Vi er tilgængelige
 • Gratis oprettelse i vores kandidatbank
 • Fortrolighed og overholdelse af persondatareglerne i PRO&CO’s persondatapolitik
 • CV sendes ikke til en kunde uden forudgående samtykke
 • Kommunikation i øjenhøjde med mennesket i fokus
Vores værdier og holdninger

Vi udviser respekt for vores kunder, kandidater, medarbejdere og samfundet som vi er en del af

 • Vi påtager os kun opgaver, vi er kvalificerede til at løse
 • Vi skaber forventninger, som vi indfrier
 • Vi følger op på de initiativer, vi har taget
 • Vi påtager os ikke opgaver for en kundes konkurrenter, når dette skønnes at kunne være imod kundens vitale interesser
 • Vi headhunter ikke vores kundes medarbejdere. Hvis en kundes medarbejder selv henvender sig for at søge job, bliver vedkommende betragtet som kandidat, men vi opfordrer kandidaten til at involvere sin arbejdsgiver i sine fremtidsønsker
 • Vi giver klare og korrekte oplysninger om honorarberegning inden opgavestart
 • Vi agerer som vores kundes betroede medarbejder
 • Vi er fortrolige omkring de firmafølsomme oplysninger, vores kunde viser os tillid til at blive involveret i

Ansættelser

Midtjyske CV'er

LinkedIn følgere

Historien om PRO&CO

PRO&CO A/S blev stiftet i 2000 og har til huse i dejlige lokaler i Ikast midtby. Vi har siden starten løst mere end 2100 opgaver på alle stillingsniveauer inden for mange forskellige brancher. Vores primære arbejdsområde er Midtjylland, men vi løser opgaver i hele landet.

Vi er specialiseret i Personvurdering, Rekruttering og Outplacement for virksomheder, der søger en professionel og engageret samarbejdspartner til at løse disse opgaver. Vi har et bredt erfaringsgrundlag der kombineret med stor forretningsmæssig forståelse, respekt, ærlighed og en uformel men professionel arbejdsform gør os til en kompetent samarbejdspartner. Vi vil skabe balance mellem virksomhed og kandidat, og dermed skabe mulighed for en ærlig og fyldestgørende dialog. Vi sikrer altid et indgående kendskab til de virksomheder, vi arbejder for, hvilket sammen med vores uformelle arbejdsform og det at vi arbejder med mennesker gør, at vi kan løse vores opgaver i ”øjenhøjde”.

Vores medarbejdere

Kristian Reinevald

Kristian Reinevald

Headhunter, Direktør & Ejer

Kristine B. Axelsen

Kristine B. Axelsen

Rekrutteringskonsulent & Headhunter

Mail: kba@proogco.dk
Tlf: 96 60 32 01
Mobilnr.: 60 47 47 81

 

 

Lotte K. Søndergaard

Lotte K. Søndergaard

Økonomi- og administration & Ejer

Jannie Dybdal

Jannie Dybdal

Rekrutteringskonsulent & Headhunter

Mail: jd@proogco.dk
Tlf: 96 60 32 06
Mobilnr.: 31 45 86 46

 

 

Pernille Vagner Rasmussen

Pernille Vagner Rasmussen

Rekrutteringskonsulent & Headhunter

Er pt. på barsel

Lærke Møller Nielsen

Lærke Møller Nielsen

Researchkonsulent & Headhunter


Er pt. på barsel

Malene Bech Nielsen

Malene Bech Nielsen

Researchkonsulent & Headhunter

Katrine Lund

Katrine Lund

Researchkonsulent & Headhunter

Et udpluk af vores kunder

© 2019 PRO&CO - CVR: 25167791 - Alle rettigheder forbeholdes - Hjemmeside af Zen Media