Kontakt os

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig

pro&co a/s

Lassonsvej 2

7430 Ikast

Mail: post@proogco.dk

Tlf.: 96 60 32 00

CVR-nr. 25 16 77 91

Rekruttering og outplacement

Rekruttering

Personalerekruttering gennem pro&co er rekruttering i ”øjenhøjde”. En af vore strategier er, at vi vil skabe balance mellem virksomhed og kandidat, og dermed skabe mulighed for en ærlig og fyldestgørende dialog.

Har du svært ved at finde den rette til opgaven?
pro&co er aktiv samarbejdspartner i den proces der igangsættes når nyt personale skal rekrutteres. Med respekt, troværdighed og ærlighed for de mennesker som er en del af processen hjælper pro&co din virksomhed med at finde den rette til opgaven.

Det er pro&co’s mission at sikre, at rekrutteringsforløbet sker i overensstemmelse med de forventninger som du opstiller. Der skal, på baggrund af dine specifikationer og krav til faglige og menneskelige kompetencer, gennemføres et rekrutteringsforløb, som sikrer adgang til kvalificerede kandidater.

Med pro&co som en del af rekrutteringsprocessen vil du opleve en hurtig og sikker proces med garanti for, at du får den rigtige medarbejder til jobbet med de rette faglige og menneskelige kompetencer. Dette betyder, at den nye medarbejder hurtigt kan bidrage til vækst og fremgang i din virksomhed.

Sikkerhed og garanti
Målet med vores medvirken er at spare virksomheden for det tidsforbrug, som en rekrutteringsopgave kræver, og i særdeleshed at øge sikkerheden for, at den rigtige kandidat bliver ansat, således at den nye medarbejder hurtigt bidrager til virksomhedens fremgang.

Har du selv fundet den rette og vil gerne være helt sikker?
pro&co kan hjælpe dig med at styrke dit beslutningsgrundlag i din egen rekrutteringsproces. Vi tilbyder at udarbejde en personprofil af den/de udvalgte til stillingen, der vil belyse personlige styrker og svagheder og give et godt billede af hvor vidt den/de udvalgte passer på den aktuelle stilling og ikke mindst ind i din virksomhed, både hvad angår personlighed, motivation og tilgang til arbejdsopgaver.

Outplacement

God omtale er vigtig for virksomheder i dag, men kan være svært at opretholde i tider med nedgang, hvor afskedigelser kan være nødvendig konsekvens. Ved at afskedige sine medarbejdere på en professionel og personlig måde, hvor den opsagte medarbejder eksempelvis hjælpes videre i et andet job, kan virksomheden opretholde sit gode ry, idet den opsagte vil bevare et positivt indtryk af virksomheden.