Kontakt os

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig

pro&co a/s

Lassonsvej 2

7430 Ikast

Mail: post@proogco.dk

Tlf.: 96 60 32 00

CVR-nr. 25 16 77 91

Organisations- og strategiudvikling

Organisationsudvikling

pro&co har stor erfaring med gennemførelse af organisationsudviklingsforløb, som udvikles helt specifik til den enkelte virksomhed. Udviklingsforløbet har udspring i en afklaring af medarbejdernes menneskelige- og faglige kompetencer, og ofte med udgangspunkt i udarbejdelse af en PersonProfil (Thomas International). Medarbejderne får herigennem adgang til en række personlige udviklingskataloger, og muligheder for at træne kommunikation mellem både kollegaer og kunder.

Hertil kommer udarbejdelse af stillingsbeskrivelser med ansvar og kompetencefordeling som grundlag for en overordnet beskrivelse af organisationen.

Strategiudvikling            

På baggrund af en formulering af virksomhedens mission, som her defineres som idegrundlaget med tilføjelse af en beskrivelse af forretningsgrundlaget og de værdiskabelser som tilbydes til kunderne, udarbejdes der en kritisk SWOT-analyse. Herefter formuleres  virksomhedens værdigrundlag gennem en objektiv vurdering værdigrundlaget bæredygtighed. Mission, værdigrundlag og SWOT-modellen giver analysefaktorer til formulering af virksomhedens vision, som konkretiseres i operationelle delmål og aktuelle handlingsplaner på både medarbejder og virksomheds niveau.

Strategiudvikling skal give konkrete handlinger til forbedring af konkurrenceevnen.