Kontakt os

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig

pro&co a/s

Lassonsvej 2

7430 Ikast

Mail: post@proogco.dk

Tlf.: 96 60 32 00

CVR-nr. 25 16 77 91

Ansøgning

Rekrutteringsforløbet

Har du sendt en ansøgning og dit CV i forbindelse med et stillingsopslag, hvor pro&co varetager rekrutteringsforløbet, kan du forvente en seriøs og fortrolig behandling af dine informationer. 

Opslåede stillinger

Er du interesseret i én eller flere af vores opslåede stillingsannoncer modtager vi gerne din ansøgning og CV på mail. Husk at sende fra en personlig mailkonto. Du vil modtage en bekræftelse på vores modtagelse og et tidspunkt indenfor hvilken, du kan forvente at høre nærmere fra os. Såfremt vi finder din profil interessant i forhold til den konkrete stilling, kontakter vi dig og aftaler et tidspunkt for en indledende samtale, hvor vi uddyber jobfunktionen og dine erfaringer og forventninger til dit fremtidige job. Vi vil ligeledes bede dig besvare en profiltest, som vil blive brugt til at understøtte vores samtale.

Anden runde er en samtale og præsentation, hvor en repræsentant fra den pågældende virksomhed deltager. Her er der relevant at gå i dybden med jobfunktionen og virksomheden. Denne runde foregår ligeledes hos pro&co. 

Tredje runde er oftest i virksomheden, hvor der er mulighed for at blive vist rundt og typisk vil konkrete ting, som arbejdsvilkår og lønniveau, blive afstemt her. Kontrakt udkast fra virksomheden kan blive præsenteret i denne forløb, eller man aftaler et fjerde møde, hvor kontrakten gennemgås.

Skulle du være én af de kandidater, som ikke går videre til anden runde, vil vi give dig besked hurtigst muligt. Ligeledes vil vi informere dig snarest såfremt virksomheden vælger en anden kandidat til tredje runde.

Får du et afslag på en ansøgning, er det ikke ensbetydende med, at pro&co ikke kan gøre brug af dine kompetencer. Et afslag er udelukkende i forhold til det konkrete job, og grunden dertil kan være mangeartede. Vi vil tværtimod gerne beholde dit CV i vores kandidatbank. Vi ønsker altid at få din accept af, at vi må beholde dine papirer.

Se ledige jobs

Uopfordrede ansøgninger

Du er meget velkommen til at fremsende til CV og en kort beskrivelse af hvilke arbejdsopgaver, du gerne vil beskæftige dig med til opbevaring i vores kandidatbank. Du kan forvente, at vi bekræfter modtagelsen, og vi vil så tage kontakt til dig, såfremt vi får et job ledigt, som dine kvalifikationer matcher. Da vil vi tage kontakt til dig for at høre, hvorvidt du er interesseret i at komme i betragtning til det pågældende job. Derefter vil du indgå i forløbet, beskrevet under opslåede stillinger, på lige fod med andre ansøgere.

Det er en god idé, selvom du er optaget i vores kandidatbank, at sende os en kort mail eller ringe til os, hvis du finder en af vores opslåede stillinger interessante. På den måde er du med til at sikre, at du kommer i betragtning til de job, du ønsker.

Alle informationer vi får fra og om vore kandidater er fortroligt materiale og vil blive behandlet som sådant.